Royal Talens – Jaar van Rembrandt schilderkist

Royal Talens viert samen met het Rijksmuseum het Jaar van Rembrandt

2019 wordt een uitzonderlijk jaar voor Royal Talens en het Rijksmuseum. In het Jaar van Rembrandt vieren zij het jubileum van Rembrandt van Rijn, wie sinds zijn overlijden precies 350 jaar geleden wordt herinnerd als grootste meester van de Gouden Eeuw. In 1899, exact 120 jaar geleden, introduceerde Royal Talens kunstschildermerk Rembrandt.

Jaar van Rembrandt schilderkist

Het Rijksmuseum en Royal Talens brengen een unieke limited edition schilderskist uit die volledig in het teken staat van de kunstenaar en het verfmerk Rembrandt. Deze spectaculaire kist (B50 x D50 x H14 cm) wordt in een zeer beperkte oplage van 120 stuks vervaardigd en bevat alle 120 olieverfkleuren uit het assortiment, verscheidene benodigdheden voor het schilderen met olieverf, een certificaat van echtheid en twee inkomkaartjes voor het Rijksmuseum. De volledige inhoud kan je in detail hier bekijken.

Heb je interesse in deze zeer unieke schilderkist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom een kijkje nemen in de winkel. Wij hebben één van de 120 exemplaren!

Win de ultieme Rembrandt Experience

Tijdens het jaar van Rembrandt organiseert Royal Talens een internationale wedstrijd voor kunstenaars met het wedstrijdthema ‘Hoe heeft Rembrandt jou geïnspireerd?’. De winnaars ontvangen de ultieme Rembrandt Experience: een trip naar Nederland waarin zij worden ondergedompeld in alles wat met Rembrandt te maken heeft, zoals een bezoek aan de verffabriek waar Rembrandt verf op ambachtelijke wijze wordt gemaakt, een bezoek aan het huis van de schilder Rembrandt en het Rijksmuseum, waar zijn werk te bewonderen is en waar de winnende kunstwerken komen te hangen tijdens een diner voor de winnaars.
Lees er hier meer over.

Royal Talens inspireert

Al 120 jaar stimuleert Royal Talens wereldwijd creatieve expressie. Door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De mondiale bekendheid van de merken en ruime kennis van de markten en behoeften worden aangewend om kunstschilders en hobbyisten wereldwijd te faciliteren en te ondersteunen in de vervaardiging van nieuw werk.

Royal Talens’ innovatieve karakter stimuleert om te blijven vernieuwen. Creatieve hobbyisten en professionals waar ook ter wereld worden aangemoedigd om grenzen te verleggen en zichzelf te ’herontdekken’. Creatieve expressie is in de optiek van Royal Talens een groot goed; een passie om te delen en verder door te ontwikkelen.

slider Royal Talens - Jaar van Rembrandt schilderkist