Retro 51

Heb je interesse in een pen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wij verzenden ook naar binnen- en buitenland (EU).

Catalogus schrijfwaren

-

Retro 51 Space Race Apollo Limited Edition rollerpen (2019)

“A small step for man, a giant leap for mankind.” Met die woorden zette Neil Armstrong op 16 juli 1969 als eerste mens voet op de maan. Om de 50e verjaardag te vieren brengt Retro 51 deze limited edition rollerpen uit.

De pen is gebaseerd op de Apolloraketten die werden gebruikt in het maanlandingsprogramma van Nasa. Het Apolloprogramma zorgde, te midden van de Koude Oorlog, voor een ware race tegen Russische Spoetnikraketten om de eerste voet op de maan te zetten. Het was uiteindelijk Apollo 11 die als eerste de maan bereikte. Na Apollo 11, brachten ook zijn navolgers 12 en 14 tot 17 maanmissies tot een goed einde.

De roller is afgewerkt naar de beeltenis van de Apolloraketten en heeft op de kop een schets van de eerste voetafdruk op de maan. In elke roller is een serienummer gegraveerd.

• Limited Edition: 1958 stuks
• Geleverd in mooie koker met bijhorend thema
• Van elke verkochte roller wordt 1 dollar gedoneerd aan de ‘Astronaut Scholarship Foundation’
• Een Retro 51 rollerpen kan eenvoudig geconverteerd worden naar een balpen door een standaard Parker-formaat vulling te gebruiken.

Heb je interesse in deze pen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

-

Over Retro 51
Retro 51 is altijd op zoek naar de nieuwste trend op de markt. Ze voegen de designs van vandaag met de vintage en kwaliteitsnormen van ‘The good old days’. Elk Retro stuk is ontworpen met die nostalgische ‘American dream’. Niet alleen zijn de pennen van Retro 51 modebewust, maar ze worden ook nog eens gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor u jarenlang plezier beleeft aan uw schrijfinstrument.