Porsche Design

Heb je interesse in een pen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wij verzenden ook naar binnen- en buitenland (EU).

Catalogus schrijfwaren

-

porsche design Tec-Flex steel black vulpen

Tec Flex Steel Black (2019)

Design en functionaliteit – dat zijn de merkwaarden van Porsche Design die perfect met elkaar gecombineerd worden in de Tec Flex-serie. Net zoals de andere modellen uit dit gamma, is de Tec Flex Steel-black een knap staaltje van techniek, uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal.

De nieuwe Tec Flex Steel-Black valt in de smaak door zijn hoogwaardige, zilveren staaldraden verweven met glanzende, zeer dunne, zwarte kunststof draden die het penlichaam flexibel maken. Met deze nieuwe kleurcombinatie wordt het bestaande en zeer succesvolle gamma van Tec Flex schrijfinstrumenten in zilver of zwart, vervolledigd.

Het Tec Flex penlichaam wordt niet enkel gekenmerkt door een strakke en puristische vormgeving, het heeft bovendien enkele opvallende eigenschappen: wanneer je de balpen indrukt, trekt het geweven gedeelte van de schrijfinstrumenten elastisch samen en neemt zijn oorspronkelijke vorm weer aan wanneer de druk opgeheven wordt. Verder maken de stevigheid van het materiaal en de comfortabele grip de Tec Flex pennen tot uitstekende schrijfinstrumenten.

De Tec Flex vulpennen zijn uitgerust met een volledig gerodineerde 18 karaats gouden penpunt en een converter.

• Beperkte beschikbaarheid
• Beschikbaar in vulpen, rollerpen en balpen
• Penpunt vulpen: fijn, medium en breed

-

Over Porsche Design
Alle werken van de studio onderscheiden zich door een helder, sober en functioneel voorkomen, waarbij de nauwkeurig geselecteerde materialen en het hoogstaande vakmanschap gecombineerd worden met traditie en de allernieuwste technologie.